John Cena kommentoi Dave Bautistan kohukommenttia kesältä – Bautista sanoi ettei välitä tehdä elokuvaa muiden WWE-tähtien kanssa

Ymmärrettävää.

29.8.2021 19:01

Esquire haastatteli John Cenaa videossa, jossa showpainija ja näyttelijä kommentoi kesäkuussa syntynyttä kohua. Entiseltä showpainija Dave Bautistalta kysyttiin Twitterissä, tekisikö elokuvan yhdessä Cenan ja Dwayne Johnsonin kanssa. Bautista vastasi vain, että ”äh, minun on hyvä näin”.

Bautista selvensi myöhemmin, että ei halua tulla ajatelluksi pelkästään showpainija-näyttelijänä, vaan näyttelijänä, jolla on monipuolinen ura. Cena kommentoi Esquiren videossa ymmärtävänsä tämän.

”Olen todella surullinen siitä, koska Dave Bautista on uskomattoman lahjakas näyttelijä. Hän on tehnyt upeita töitä. Kun joku antaa tuollaisen lausunnon, on tärkeä ajatella asioita hänen näkökulmastaan. Dave on tehnyt kovasti töitä oman ammattitaitonsa eteen ja on hyvin omistautunut hahmoilleen. Hän haluaa tehdä sellaisia töitä, jotka luovat oman identiteetin. Ymmärrän sen 100 prosenttisesti”, Cena sanoi.

Bautista on tehnyt monipuolisia rooleja, esimerkiksi elokuvissa Guardians of the Galaxy, Blade Runner 2049 ja 007 Spectre. Cena kuitenkin kehui Bautistaa yhdeksi ystävällisimmistä ihmisistä kenet on tavannut, ja ettei heillä ole minkäänlaista riitaa.

Lisää luettavaa