Hollywood hei, tästä projekti! – Dave Bautista haluaa tehdä Tappava ase -tyylisen elokuvan Jason Momoan kanssa

Oijoi! Tästäpä idea studiomoguleille.

Entinen show-painija, nykyinen näyttelijä Dave Bautista on tunnettu Marvel-roolistaan Draxina Guardians of the Galaxy -elokuvissa. Hänet nähtiin myös Denis Villeneuven upeassa Blade Runner 2049:ssä. Seuraavaksi Bautista nähdään Villeneuven scifi-jättiläisessä, Dyynissä.

Bautista paljasti hiljattain, ettei hänellä ole halua näytellä muiden entisten painijoiden Dwayne ”The Rock” Johnsonin tai John Cenan kanssa.

Samalla hän kertoi, että tekisi milloin tahansa Deadpool 2:n, Atomic Blonden ja Hobbs & Shaw’n ohjaajan, entisen stunttimiehen David Leitchin kanssa Tappava ase -tyylisen buddy cop -komedian, jonka toisessa pääroolissa olisi Jason Momoa.

52-vuotias Bautista on jutellut lähiaikoina Marvel-roolistaan paljon. Hän ei oikein välitä enää näytellä hahmoja, jotka eivät käytä paitaa, ja toisaalta hän on sitä mieltä, että Marvel on luovuttanut hahmon suhteen.

Samalla Bautista on kiitollinen James Gunnille, joka pestasi hänet Draxin rooliin. Ilman Gunnia tie Hollywoodissa olisi varmasti ollut paljon kivisempi.

Alla Bautistan twiitti.

The Suicide Squadin David Dastmalchian haluaisi myös ehdottomasti mukaan.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut