Kun The Suicide Squadin järkyttävät kuolemat eivät riitä: James Gunn vihjailee tappavansa myös Guardians of the Galaxy -hahmoja

Voi ei! Nenäliinat mukaan.

8.8.2021 13:45

James Gunnin The Suicide Squad on huikean verinen elokuva. Ja siinä tapetaan tuttuja hahmoja.

Gunn on tekemässä seuraavaksi Guardians of the Galaxy Vol. 3:n Marvelille. Miekkonen paljasti, että se on hänen viimeinen Guardians-elokuvansa, mutta ei välttämättä viimeinen Marvel-elokuva. Ainakin Gunn haluaa palata tämän jälkeen DC:n pahiselokuvien pariin.

Gunn vihjailee tulevassa haastattelussa, etteivät Guardiansit ole välttämättä turvassa kuolemalta.

– Guardiansissa on eräänlainen perhe-elementti. Kun Rocket sanoo Draxille ampuvansa tältä naaman irti, katsojat tietävät, että hän vain pilailee. The Suicide Squadissa mikä vain on mahdollista, he eivät ole perhe, Gunn kertoo haastattelussa.

– Hahmot ovat paljon suuremmassa vaarassa R-leimatussa elokuvassa kuin Guardiansissa. Tapoin kyllä Yondun ja alkuperäisen Grootin, mutta ei se ole sama asia. Katsojat tietävät, että suurin osa tulee selviämään hengissä. Ainakin kahden ensimmäisen elokuvan ajan.

Gunnilta kysyttiinkin heti, että saattaako joku Guardianseista kuolla kolmannessa elokuvassa?

– Teidän pitää odottaa, sittenpä näette.

Guardians of the Galaxy Vol. 3:n kuvaukset käynnistyvät myöhemmin tänä vuonna ja sen ensi-ilta on toukokuussa 2023.

– Tämä on viimeinen Marvel-projektini, ehkä, mutta ainakin se on viimeinen Guardians minulle. En kuitenkaan halua olla se tyyppi, joka sanoo ”ei koskaan enää”, koska olen nähnyt niin monen ohjaajan palaavan takaisin. Myös Dave Bautista pitää sitä viimeisenä Guardians-elokuvanaan.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa