The Suicide Squadin tuottaja hehkuttaa James Gunnin Disneyltä saamia potkuja

Hieno sarjisleffa tulossa teattereihin.

3.8.2021 21:50

The Suicide Squad on pian nähtävissä elokuvateattereissa sekä HBO Maxissa (lähinnä Pohjois-Amerikassa). Elokuvan ensi-ilta on 6. elokuuta.

Eikä ole ihme, että James Gunnin uudesta elokuvasta intoillaan niin paljon. Se on lähestulkoon parasta, mitä Warner ja DC ovat koskaan tehneet.

Episodin arvio julkaistaan pian. Myös Episodin toimittajat liittyivät ylistyskuoroon.

Disney potkaisi Gunnin ulos vuonna 2018. Syynä olivat miehen kymmenisen vuotta vanhat vitsitwiitit. Warner Bros. palkkasi Gunnin heti potkujen jälkeen. Guardians of the Galaxy -ohjaaja palkattiin tekemään The Suicide Squad epäonnistuneen David Ayerin Suicide Squad -flopin tilalle.

Näillä kahdella elokuvalla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä toistensa kanssa.

Gunnille annettiin vapaat kädet tehdä mitä hän haluaa ja se näkyy lopputuloksesta. The Suicide Squad on verimuhjuinen supersankarielokuva, jossa näkyy Gunnin Troma-juuret. Se on iloinen, häiriintynyt, hauska, seksikäs ja erityisen epäkorrekti elokuva.

The Suicide Squadin tuottaja Peter Safran iloitsee syystäkin.

– Ihmiset pitivät Gunnin potkuja täysin ylimitoitettuna toimena. Disney tajusi pian tehneensä ison mokan. Ja tämän takia Gunn allekirjoitti sopimuksen The Suicide Squadin tekemisestä. Ja heti sen jälkeen Disney pestasi Gunnin takaisin, Safran kertoo.

– Olivathan ne potkut kauhea asia, mutta Marvelin tekemä jättimäinen virhe oli pelkästään hyvä asia DC:lle ja Warnerille.

Alla The Suicide Squadin traileri.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa