Guardians of the Galaxy -tähti oli varaton ennen Marvel-roolia – koti ulosotossa, joutui lainaamaan ruoka- ja vuokrarahat

Rooli muutti uran suunnan.

Dave Bautista kertoi, kuinka hänen elämänsä muuttui Guardians of the Galaxy -elokuvan myötä.

Ennen näyttelijäuraansa Bautista työskenteli vapaapainijana, mutta kun hän lopetti painimisen ja alkoi näyttelijäksi, menestys ei tullut nopeasti. Bautistalla oli rahaongelmia, kunnes hän nappasi Marvel-roolin Draxina vuonna 2014 ilmestyneessä Guardians of the Galaxyssa.

– Jotta ihmiset ymmärtäisivät, kuinka paljon elämäni on muuttunut, heidän pitäisi ymmärtää, että mistä tulin, mitä koin painiessani, mitä jätin taakseni saadakseni tilaisuuden ryhtyä näyttelijäksi. Ja kun sain roolin Draxina Guardiansissa, olin tuskin työskennellyt kolmeen vuoteen. Joten olin jättänyt painimisen taakseni ja olisin voinut palata takaisin häntä koipieni välissä, mutta olisin jäänyt paikalleni enkä edennyt, mutta päätin ottaa riskin. Ja sitten kun sain roolin, olin varaton. Ja kun sanon varaton, kotini oli ulosotossa, minulla ei ollut mitään. Myin kaiken tavarani. Myin kaiken, mitä sain painiessani. Minulla oli ongelmia veroviraston kanssa. Olin hukassa kaiken kanssa, Bautista totesi IGN:n haastattelussa.

Rooli hittielokuvassa muutti Bautistan uran suunnan, ja asiat alkoivat vaikuttaa epätodellisilta.

– Kun Guardians ilmestyi ja ihmiset näkivät minut Draxina, se alkoi avata ovia. Joten Drax ei vain muuttanut uraani, se muutti elämäni suunnan. Elämästäni tuli parempaa, ja minusta tuli menestyneempi. Ja sitten asiat alkoivat vaikuttaa epätodellisilta. Siitä ei ollut montaa vuotta, kun lainasin rahaa maksaakseni ruoat, maksaakseni vuokrat. Lainasin rahaa ostaakseni lapsilleni joululahjoja. Siitä ei ollut kauan, kun kaikki nuo asiat tapahtuivat. Joten minulle tapahtui asioita nopeasti, mikä teki siitä enemmän epätodellista. Mutta se muutti elämäni. Se antoi minulle elämän, Bautista summaa.

Bautista on esittänyt Draxia neljässä Marvel-elokuvassa, ja viimeksi hänet nähtiin Netflixin hittileffassa Army of The Dead. Hänet nähdään seuraavaksi odotetussa Dyyni-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa syyskuussa.

Lähde: IGN

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut