John Cena pyysi anteeksi Dwayne Johnsonilta – syynä vuosien takainen pilkka

Cena päätyi itse samanlaiselle urapolulle.

10.10.2023 16:42

Supersankarisarja Peacemakerin tähti John Cena kritisoi aikoinaan toimintatähti Dwayne Johnsonia. Molemmat heistä ovat entisiä showpainijoita. Cena pyysi nyt Johnsonilta anteeksi WWE Fastlanen lehdistötilaisuudessa.

Cena pilkkasi vuosien 2011 ja 2013 välisenä aikana Johnsonia siitä, että hän lähti showpainista tavoitellakseen uraa näyttelijänä. Cenalta kysyttiin lehdistötilaisuudessa tästä, koska Cena on sittemmin lähtenyt niin ikään näyttelijäksi.

– Tein sen väärällä tavalla, Cena sanoi vihanpidosta.

– Loukkasin hänen luottamustaan, ja esitin hänen perspektiivistään väitteitä, joista en tiennyt mitään.

– Ja syvällä sisimmässäni olin fani. Halusin The Rockin takaisin (showpainiin). Halusin tehdä mitä tahansa saadakseni The Rockin takaisin, mutta tein sen väärällä tavalla, Cena jatkoi.

Cena näki toimintansa olleen tekopyhää.

– En tehnyt sitä kunnioittavalla tavalla, joten jouduin nöyrtymään ja perumaan sanani. Jouduin sanomaan: ”Olen pahoillani ja olin väärässä”, koska olen pahoillani ja olin väärässä, ja se on hyvin nöyryyttävä kokemus. Dwayne on helvetinmoinen kaveri… Minusta tuli sellainen, jota halveksin, Cena lisäsi.

– Näen tuon näkökulman (tekopyhyyden) ja ymmärrän sen. Oli hieno oppimiskokemus riidellä The Rockin kanssa, tähti sanoi.

Cena lisäsi vielä, ettei sekä showpainia että näyttelemistä voi tehdä yhtä aikaa. Tämä johtuu siitä, että loukkaantumisen sattuessa monet elokuva- tai sarjaprojektien työntekijät jäisivät Cenan mahdollisen loukkaantumisen takia työttömäksi.

– Jos yrittäisin jongleerata molempia, se olisi hyvin itsekästä, Cena tuumi.

Cena kommentoi riitaa Johnsonin kanssa aiemmin myös Happy Sad Confused -podcastissa.

– Näkemykseni oli, että jos rakastat jotain, ole siellä joka päivä, Cena sanoi tuolloin.

– Miten tekopyhä olenkaan, koska rakastan edelleen showpainia,  enkä voi mennä sinne koko ajan. En vain nähnyt sitä, olin niin itsekäs, Cena tunnusti.

Cenan mukaan hän ja Johnson ovat menneistä huolimatta nykyisin ystäviä.

Peacemaker-sarjan ystävien täytyy odotella vielä melkoinen tovi sarjan toista kautta. Se on tulossa arvioiden mukaan vasta vuoden 2025 ja 2026 välisenä aikana.

Lue myös: Muistatko vielä näyttelijäkaunotar Elisabeth Shuen? Tältä 60 vuotta täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME, ScreenRant

Lisää luettavaa