John Malkovich vertaa menestyselokuvaansa suihinottoon

2.12.2015 16:36

”Sanoisin, että elokuvan suurin perintö on se, että se esitteli maailmalle kaksi erityisen lahjakasta elokuvantekijää: Charlie Kaufmanin ja Spike Jonzen”, näyttelijä John Malkovich kertoo Rolling Stonelle puhuttaessa jo klassikoksi muodustuneesta elokuvasta Being John Malkovich. ”He ovat visionäärejä, jotka ovat tehneet loistavaa työtä amerikkalaisen elokuvan eteen.”

Malkovich suhtautuu kuitenkin maltillisesti omaan perintöönsä elokuvasta puhuttaessa. ”Modernissa kulttuurissa… Se on tavallaan kuin suihinoton saaminen väärältä ihmiseltä, sitten elämästäsi tulee yksi suihinotto”, Malkovich toteaa. Alunperin hänen oli tarkoitus myös ohjata elokuva, ennen Jonzen saapumista kuvaan. Näyttelijä kertoo olevansa tänäkin päivänä yllättynyt että elokuva edes tehtiin.

”En uskonut että kukaan olisi tarpeeksi hölmö kuvatakseen elokuvan.” Aiemmin Malkovichin on kerrottu sanoneen, että mikäli elokuva on huono hänen oma nimensä on jo elokuvan nimessä, ja toisaalta mikäli elokuva on menestys hänet ikuisesti assosioidaan elokuvan hahmoon.

Kuva elokuvasta Color Me Kubrick

(Episodi/JR)

 

Lisää luettavaa