John Wick 4:n kuvaukset alkavat – studio teki leffamaailman luojalle kylmät

Näitä elokuvia julkaistaneen varmaankin vielä todella pitkään.

John Wickeistä on tullut kelpoa ajantappoviihdettä – jatko-osia alkuperäiselle onkin tehty jo kaksi kappaletta. Neljännen osan kuvaukset ovat alkamassa ensi kesänä.

Tulevan John Wick -leffan pääosassa nähdään tuttuun tapaan Keanu Reeves. MovieWebin mukaan Chad Stahelskin odotetaan jatkavan ohjaajana.

Eräs on kuitenkin joukosta poissa, sillä leffasarjan luoja, käsikirjoittaja Derek Kolstad ei ole enää mukana. Hänellä oli kolmen elokuvan sopimus takataskussaan, ja sen päätyttyä studio ei halunnut enää jatkaa Kolstadin kanssa. Kolstad on antanut ymmärtää, että päätös on osa elokuvabisnestä, eikä hän ole siitä harmissaan.

John Wick 4 saa aiemmasta poiketen kansainvälistä väriä, sillä ilmeisesti tulevassa elokuvassa poistutaan New Yorkin ja Yhdysvaltojen ulkopuolelle – mahdollisesti Berliiniin, Pariisiin ja jonnekin Japaniin. New Yorkiakin kuitenkin ehkä nähtäisiin.

John Wick 4 ei jääne viimeiseksi leffasarjan osaksi, sillä jokainen elokuvasarjan osa on ollut edeltäjäänsä menestyneempi. John Wick 5 onkin jo suunnitteilla.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut