Johnny Depp etsii pääosaa alamaailman Forrest Gumpille

7.9.2013 19:13

Forrest Gump oli kova jätkä. Elokuvajantteri kävi muun muassa Vietnamissa, perusti rapubisneksen, kyykytti vastustajia pingiksessä ja oli kova poika juoksemaan. Ja kirjaversiossaan vieraili vielä lisäksi avaruudessa, ihmissyöjäheimon luona ja showpainikehässä.

Nyt Johnny Depp etsii pääosaa tulevaan Shantaram-elokuvaan, jossa päähenkilö kieppuu pitkin maailmaa kuin alamaailman Forrest Gump konsanaan. Deppin piti aiemmin itse näytellä päärooli, mutta tuotannon viivästyttyä Depp siirtyi roolista tuottajan tontille. Deppin kiikarissa uudeksi niminäyttelijäksi on viimeksi The Great Gatsby – Kultahatussa nähty Joel Edgerton.

Jos sopimus syntyy, Edgertonista tulee melkoinen mies. Shantaramin australialainen päähenkilö aloittaa huumeaddiktina, joka karkaa huippuvartioidusta vankilasta ja pakenee sen jälkeen Intiaan. Intian slummeissa narkkarista tulee miljonäärin sijaan lääkäri. Klinikalta matka jatkuu kuitenkin kohti aseiden salakuljetusta ja väärennyshommia Afganistanin ja venäläisjoukkojen väliseen sotaan. Käänteitä riittää siis parinkin elämän edestä.

Tarina perustuu Gregory David Robertsin vuonna 2003 julkaistuun samannimiseen kirjaan.

Elokuvan tuotantoaikataulusta ei ole vielä tietoa.

Kuvassa Edgerton vuoden 2011 The Thingistä.

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa