Johnny Depp jatkaa viihtymistä Britanniassa – istuskeli 4 tuntia raflassa, hurmasi kaikki ja otti kehumaansa herkkua mukaan

Vierailu oli varmasti monelle paikalla olleelle ikimuistoinen – varsinkin lapsille.

Hollywood-tähti Johnny Depp on nautiskellut elämästä Britanniassa, jonne hän lähti jo ennen kuin hänen ja Amber Heardin välisessä kunnianloukkausoikeudenkäynnissä annettiin tuomio. Depp on esitellyt musikaalisia lahjojaan yhdessä rokkari Jeff Beckin kanssa, soitellen kitaraa ja laulaen konserteissa brittiyleisölle.

Kaiken rokkaamisen lomassa täytyy tietysti pitää huolta myös energitasoista, ja Depp menikin nauttimaan useaksi tunniksi särvintä Birminghamissa sijaitsevaan intialaiseen ravintolaan nimeltään Varanasi, jonka hän varasi seurueelleen.

Deppin seurueelle oli tarjolla shish kebabeja, curryja, kana tikkaa, jättiläiskatkarapuja ja monenlaisia muitakin herkkuja kuten erilaisia jälkiruokia, joihin kuului ainakin panna cotta ja vaniljajuustokakku. Depp kehui curryn olleen parasta, mitä hän on maistanut, ja hän otti lähdön hetkellä ruokaa myös mukaan.

Depp antoi itsestään välittömän vaikutelman, ja hän huomioi henkilökunnan, halaili ravintolan väkeä sekä jutusteli heidän kanssaan. Huomiota sai myös paikan ravintolapäällikkö sekä hänen perheensä ja ystävänsä.

– Olimme niin innoissamme kuullessamme Johnny Deppin tulevan käymään, ja olemme juuri tavanneet hänet ja isännöineet häntä täällä ravintolassa, ravintolapäällikkö Mohammed Hussain hehkutti.

– Saimme eilen noin klo 15.00 puhelun turvallisuustiimiltä, joka halusi tulla katsomaan ravintolaa ja varmistamaan, että se sopii vierailulle, ravintolapäällikkö lisäsi.

He pitivät ravintolasta, joten he toivat Johnny Deppin sinne kello 19.30.

– Myös kitaristi Jeff Beck oli täällä, ja täällä oli yhteensä noin 20 tai 22 ihmistä, Hussain kertoi.

– He varasivat koko paikan, joten lukitsimme koko ravintolan heitä varten, ja sijoitimme heidät Siddhartha Loungeen, ravintolapäällikkö jatkoi.

Depp seurueineen viipyi paikalla noin kello 23.30 saakka. Hussain kertoi Deppin tulleen hänen toimistoonsa kaksi kertaa juttelemaan, ja viettäneen siellä 15-20 minuuttia kummallakin kerralla.

– Hän oli erittäin nöyrä kaveri, joka vietti paljon aikaa kanssamme. Hän puhui jokaiselle ihmiselle ja halasi kaikkia, ravintolapäällikkö hehkutti.

– Hän oli aivan fantastinen henkilö tavata, Hussain kuvaili ja kertoi myös saaneensa suuren tipin.

Hussainin lapsikatraalle Depp oli lausunut joitakin repliikkejään elokuvistaan. Lapset olivat tietysti olleet todella innoissaan.

– Myös ystäväni ja perheeni saivat tavata hänet, ja se oli heillekin unelmien täyttymys. Hän on niin mukava kaveri, hän vain tulee ja halaa ihmisiä, hän ei pidättele, hän osoittaa automaattisesti rakkautensa ja kiintymyksensä, Hussain hehkutti.

Alla video ja kuva.

Lue myös: Näin Amber Heard reagoi tuomioon – julkaisi tiedotteen – Episodi.fi

Lue myös: Johnny Depp tapasi oikeudessa todistaneen Kate Mossin takahuoneessa – Deppillä oli yksi toive – Episodi.fi

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut