Johnny Depp tapasi oikeudessa todistaneen Kate Mossin takahuoneessa – Deppillä oli yksi toive

Depp iloinen jälleennäkemisestä.

4.6.2022 22:30

Hollywood-tähti Johnny Depp käytännössä voitti ex-vaimonsa Amber Heardin oikeudenkäynnissä, vaikka Deppkin joutuu maksamaan asianajajansa lausunnon vuoksi kaksi miljoonaa dollaria Heardille. Heard puolestaan tuomittiin 15 miljoonan korvauksiin, joista hän joutuu maksamaan 10,35 miljoonaa.

Oikeudessa todisti Deppin entinen naisystävä Kate Moss, jonka kanssa Depp seurusteli vuosina 1994-1997. Moss todisti, ettei Depp työntänyt häntä aikoinaan Jamaikalla portaista alas, vaan hän liukastui sateen vuoksi loukaten selkänsä. Tämän jälkeen Depp tuli Mossin mukaan juosten paikalle, kantoi hänet takaisin huoneeseen ja hankki paikalle ensihoitajat.

Heard puolestaan antoi ymmärtää oikeudessa, että Depp olisi työntänyt Mossin portaista alas. Deppin lakitiimi reagoi oikeudenkäynnissä innostuneesti, kun Heard mainitsi Mossin todistuksensa aikana. Se tarkoitti, että he saivat mahdollisuuden kutsua Moss todistajaksi oikeudenkäyntiin.

Depp on ollut viime aikoina rokkailemassa Britannian lavoilla muusikko Jeff Beckin kanssa. Moss tuli paikalle yhteen konserteista, jonka jälkeen Depp ja Moss tapasivat legendaarisen esiintymispaikan Royal Albert Hallin takahuoneessa.

Moss oli väitetysti saapunut paikalle yllättäen, eikä Depp tiennyt hänen olevan tulossa, vaan hän oli hyvin yllättynyt nähdessään Mossin. He halasivat, ja Depp kiitti Mossia osallistumisesta oikeudenkäyntiin. Kaksikolla oli tiettävästi synkannut välittömästi, ja he viettivät ainakin tunnin keskustellen ja nauraen. Lähteen mukaan Depp toivoo, että hän ja Moss voisivat pitää yhteyttä ystävinä jatkossakin.

Lähde sanoi vielä Deppin olevan hyvin iloinen, että oikeusjuttu toi Mossin takaisin hänen elämäänsä. Lähde kutsui Mossia hyväksi ihmiseksi. Alla Mossin todistus.

Lue myös: Näin Amber Heard reagoi tuomioon – julkaisi tiedotteen – Episodi.fi

Lähde: Hollywood Life

Lisää luettavaa