Johnny Depp joutui selittämään 9-vuotiaalle Christina Riccille mitä homous on

Deppiltä oikein huomaavainen teko.

5.8.2022 11:31

Christina Ricci on paljastanut saaneensa seksuaalikasvatusta Johnny Deppiltä ollessaan vain yhdeksänvuotias. Erikoinen tapaus sattui Äitini on merenneito -elokuvan kuvauksissa vuonna 1990.

– Eräälle ihmisille oltiin melko ilkeitä kuvauksissa. Kuulin jonkun sanovan ”Noh, ehkä hän on homofobinen?” Ihmettelin siinä, että mitä ihmettä se edes tarkoittaa, Ricci kertoo.

Hän oli tosiaan vasta yhdeksänvuotias elokuvan kuvauksissa.

– Menin Winonan [Ryder] traileriin kysymään asiaa, mutta ei hän osannut selittää homoutta, joten Winona soitti Johnnylle. Sitten Johnny selitti minulle koko jutun.

Depp kertoi tytölle, että se tarkoittaa sitä, kun mies harrastaa seksiä miehen kanssa ja nainen naisen kanssa. Ricci muistelee, että Depp selitti asian hänelle niin yksinkertaisesti kuin pystyi.

Ricci naureskeli, että olihan myös itse Cher kuvauksissa, joten heidän olisi pitänyt suunnata Ryderin kanssa suoraan hänen trailerilleen.

Ricci nähdään seuraavaksi Tim Burtonin Wednesday-sarjassa, joka on Addams Family -spinoffi. Riccihän näytteli vuosien 1991 ja 1993 elokuvissa Wednesday Addamsia.

Alla Äitini on merenneidon traileri.

Lähde: Unilad

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa