Christina Ricci hillui alasti kuvausryhmän edessä poistaakseen stigmaa: ”Tänä päivänä näin tuskin saisi tehdä”

Black Snake Moan

Tämä toimi näyttelijän mukaan.

The Addams Familystä parhaiten tunnettu näyttelijä Christina Ricci kertoi Varietyn Actors on Actors -keskustelussa Euphoria-tähti Sydney Sweeneylle, että pyrki poistamaan alastomuuden stigmaa erikoisella tavalla yhden elokuvansa kuvauksissa.

Ricci sanoo, että alastonkohtausten tekemisen epämukavin hetki on se, kun kuvausryhmä kiusaantuu alastomuudesta. Siksi näyttelijä päätti tehdä alastomuudestaan vitsin Black Snake Moan -elokuvan kuvauksissa. Elokuvassa Ricci näyttelee seksiaddiktia.

”Tein kerran elokuvan, jossa olin alasti lähes koko ajan. Epämukavinta minulle oli se, kun muut kiusaantuivat minun alastomuudestani. Mitä tein, näin ei varmaan saisi tehdä enää tänä päivänä, pysyin vain alasti. Ajattelin, että älkää saako minua tuntemaan oloani oudoksi, aivan kuin minua pitäisi hävettää”, Ricci sanoo.

”Juttelin kuvausryhmälle alasti. Halusin, että kaikki lopettavat siihen reagoimisen, koska silloin unohdan olevani alasti. Se toimi. Se on ainoita kertoja kuin minusta on koskaan itseasiassa tuntunut mukavalta tehdä alastonkohtauksia.”

Hän lisäsi vielä vitsikkäästi: ”Teidän täytyy katsoa tissejäni, sori!”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut