Johnny Depp kieltäytyi rooleista näissä menestyselokuvissa

Hollywoodin supertähti Johnny Depp on vuosien varrella kieltäytynyt suuren luokan rooleista monissa menestyselokuvissa. Alla on merkittäviä elokuvia, joiden tekemisestä Depp kieltäytyi.

Matrix

Wachowskin sisarusten ensimmäinen valinta Neon rooliin oli Depp, joka ei suostunut ottamaan osaa vastaan. Deppin kieltäydyttyä roolia tarjottiin Brad Pittille ja Val Kilmerille, joita kumpaakaan elokuva ei kiinnostanut. Keanu Reeves sai lopulta Neon osan.

Hulk

Depp kieltäytyi Bruce Bannerin eli Hulkin osasta Ang Leen ohjaamassa sarjakuvaelokuvassa. Eric Bana päätyi esittämään vihreää hirviötä.

Veren vangit

Deppille tarjottiin vampyyri Lestatin roolia Anne Ricen romaaniin perustuvassa elokuvassa. Lestatin esittäminen ei kuitenkaan kiinnostanut Deppiä. Kieltäytymisen jälkeen Tom Cruise valittiin Lestatin rooliin.

Speed – Kuoleman kyydissä

Vuonna 1994 ilmestyneen toimintaelokuvan pääosaa tarjottiin Deppille, joka kieltäytyi roolista. Tämän jälkeen Keanu Reeves nappasi pääosaan.

Mr. & Mrs. Smith

Depp roolitettiin toimintakomedian miespääosaan, mutta hän jätti elokuvan muiden roolien aiheuttamien kiireiden takia. Naispääosaan Deppin rinnalle oli valittu Nicole Kidman, joka myös päätyi jättämään elokuvan. Brad Pitt ja Angelina Jolie korvasivat Deppin ja Kidmanin pääosissa.

Kuva: Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä

Lähteet: Paste, Contact Music, Screencrush

Aiheeseen liittyvät jutut