Johnny Deppin koomikkoystävän paljastuskolumni: Amber Heard kiristää miestään ja näin tiedän sen

Näyttelijä Johnny Deppin ystävä ja koomikko Doug Stanhope väittää, että Amber Heard uhkasi valehdella Deppistä julkisesti millä tahansa kaksinaamaisella tavalla mahdollista, jos Depp ei suostuisi Heardin ehtoihin.

Stanhope kirjoitti kolumnin vietetystä ajastaan Deppin ja Heardin lähipiirissä. Kolumnin suurimpana punaisena lankana on se, että kaikki Deppin ystävät tiesivät, että Heard on petollinen, mutta kukaan ei uskaltanut sanoa sitä Deppille itselleen. Ihmiset pelkäsivät karkottamista tähden sisäpiiristä.

Koomikko kertoi katsoneensa useasti vierestä, kun Heard manipuloi ja käyttäytyi huonosti Deppiä kohtaan. Hän katuu sitä, ettei sanonut sanaakaan.

Stanhope kirjoitti olleensa tyttöystävänsä Bingon kanssa Deppin vieraana sinä lauantaina, kun väitetty pahoinpitely tapahtui. Näyttelijä oli ollut masentuneen oloinen, ei pelkästään äitinsä kuoleman vuoksi, vaan myös siksi, että Amber aikoi jättää hänet.

Lisäksi tähti kertoi Heardin uhkauksista valehdella hänestä julkisesti millä tahansa tavalla mahdollista, jos hänen ehtoihinsa ei suostuta.

Koomikko oli sanonut Deppin avautumisen jälkeen, että hän ja hänen tyttöystävänsä Bingo tiesivät, minkälainen ”manipuloiva paskiainen” Heard on ja kuinka lähipiiri tiesi sen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Saman iltapäivän aikana oli tullut muita vieraita, jotka sanoivat Deppille osapuilleen saman asian. Depp kiitti vieraitaan rehellisyydestä, mutta sanoi edelleen rakastavansa Amberia, vaikka tiesi tämän järjestelevän ”jonkinlaista kavalaa suunnitelmaa.”

Vieraiden lähdettyä poliisit kutsuttiin samana iltana Deppin kotiin. He eivät kuitenkaan löytäneet merkkejä väkivallasta ja he lähtivät. Stanhope jatkoi, että kaikki mitä Depp pelkäsi tapahtuvan, tapahtui.

Ex-parin -tapausta selvitellään vielä pitkään. Tällä hetkellä puolustajia löytyy niin Deppille kuin Heardillekin. Toivottavasti lopullinen totuus selviää oikeudessa.

Kuva: Rommipäiväkirja

Lähde: The Wrap

Aiheeseen liittyvät jutut