Joko huomasit tämän Netflixissä: Joey King ja Jacob Elordi kolmatta kertaa teiniromanssin pääosissa

Trilogian päätösosa on herättänyt keskustelua.

23.8.2021 16:33

The Kissing Booth 3 jatkaa elokuvasarjan aiemmista osista – The Kissing Booth (2018) ja The Kissing Booth 2 (2020) – tuttujen Ellen (Joey King), Noah’in (Jacob Elordi) ja Leen (Joel Courtney) välisten suhteiden seuraamista heidän pähkäillessään yliopistovalintojaan. Sarjan päätösosa ei kuitenkaan ole saanut suurelta yleisöltä kovin suotuisaa vastaanottoa.

Elokuvan IMDb-arvosana on vaatimaton 4,8 ja Rotten Tomatos -sivuston arvio alhainen 12 %. Sen arvostelijat ovat kritisoineet esimerkiksi hahmojen kehittymättömyyttä ja juonen sävähdyttämättömyyttä. Myös elokuvan avoin, joskin suhteellisen vahvasti tiettyyn johtopäätökseen nojaava, lopetus ei sekään ole ollut monen mieleen. Teoksen vastaavana tuottajanakin toiminut King on kuitenkin itse tyytyväinen loppuratkaisuun ja sen monitulkintaisuuteen: ”Annamme faneille lopetuksen, joka yhdeltä kantilta täyttää heidän odotuksensa, mutta toiselta taas ei.” (Variety 12.8.2021)

Netflixin alkuperäistuotoksiin lukeutuva The Kissing Booth 3 saapui suoratoistopalvelun katselukirjastoon parisen viikkoa sitten 11.8. ja löytyy edelleen Suomen katsotuimpien elokuvien listalta, sijalta 5. Elokuvan traileri alla. Myös elokuvasarjan aiemmat osat ovat edelleen katsottavissa Netflixissä.

Lisää luettavaa