Judge Dredd -tähti kiusoittelee jatko-osalla – voiko pahasti flopannut sarja palata?

10.9.2014 19:49

Vaikka Judge Dredd -hahmolla onkin omat vankat kannattajansa, eivät he löydä tarpeeksi sankoin joukoin tietään elokuvateatterin penkeille. Sylvester Stallonen tähdittämä Judge Dredd ei ollut varsinainen floppi, mutta sitä voidaan pitää aikamoisena alisuorittajana, ja vuonna 2012 tehty yritys tuoda hahmo takaisin kaatui pahemmin kerran lippuluukuilla.

Tästä huolimatta tekijät eivät halua luovuttaa kypäräpäisen superpoliisin (ei Robocop) suhteen. Chicagon Comic-Conissa jututettu Dredd-näyttelijä Karl Urban kertoi faneille, että uuteen Judge Dredd -leffaan on vielä toivoa. Näyttelijä antoi myös jotain odotettavaa kertomalla, että jos seuraava leffa tapahtuu, tulee se olemaan syntytarina, jossa Dredd vaeltaa läpi kirotun maan löytääkseen ensimmäisen Chief Judge Fargon.

Urban ei ole ainoa, joka olisi kiinnostunut palaamaan Dreddin synkkään maailmaan, sillä myös käsikirjoittaja Alex Garland ja sarjakuvan luoja John Wagner ovat ilmaisseet halunsa mennä syvemmälle pimeyteen.

Kenellä tahansa, joka haluaa tehdä uuden Dredd-elokuvan on aikamoinen tehtävä vakuutella studiot sen kannattavuudesta. Parin vuoden takaisin Dreddin budjetti oli  noin 50 miljoonaa dollaria, ja se tuotti ainoastaan 35 miljoonaa maailmanlaajuisesti, joten moni studio pitänee tuotetta jo pilaantuneena ja vaarallisena.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa