Juice-elokuva vetää väkeä teattereihin – Jo yli 100 000 katsojaa

Muusikkoelämäkerta kerää katsojia.

Suomirockin legenda Juice Leskisestä kertova elokuva Juice sai ensi-iltansa jouluna, ja se on tähän mennessä kerännyt jo 102 627 katsojaa.

”Tavoitteemme oli nostaa Juicen myötä elämäkertaelokuvat uudelle tasolle, jossa laatu ja yleisöä kiinnostava aihe kohtaavat. Hienoa, että merkittävä rajapyykki tavoitettiin näinkin nopeasti. Elokuva halutaan nähdä selvästikin useamman kerran ja Juicen koskettava tarina kiinnostaa muitakin kuin niitä, joille hänen musiikkinsa on merkitsevää”, kommentoi tuottaja Marko Talli lehdistötiedotteessa.

Myös Juicen ystävä ja bändikaveri Mikko Alatalo on iloinen elokuvan saamasta suosiosta: ”On hienoa, että tämä tärkeä vaihe suomenkielisen rokin syntyä tulee tutuksi myös nuoremmille sukupolville. Juice ja Coitus oli kuin Hurriganes – mutta suomeksi”, Alatalo kertoo.

Juice perustuu vapaasti Antti Heikkisen kirjoittamaan Juice-elämäkertaan Risainen elämä, ja sen on ohjannut Teppo Airaksinen (Kulman pojat, Napapiirin sankarit 2, Katto). Elokuvan on käsikirjoittanut Antti Heikki Pesonen (Päin seinää).

Juicea esittää suosikkinäyttelijä Riku Nieminen ja hänen puolisoaan Marjaa  Iida-Maria Heinonen. Mikko Alatalon roolin tekee Antti Tuomas Heikkinen ja Harri Rinteen Pekka Strang.

Aiheeseen liittyvät elokuvat