Julkaistut nauhat kertovat mitä Marlon Brando ajatteli ystävästään Michael Jacksonista: ”Hänellä saattoi olla jotain tekemistä lasten kanssa”

Tämä mysteeri ei ratkenne koskaan.

31.8.2019 18:00

Variety uutisoi juuri julkisuuteen tulleista nauhoista, jotka paljastavat näyttelijälegenda Marlon Brandon (1924-2004) mielipiteet ystävänsä Michael Jacksonin (1958-2009) pedofiiliskandaalista.

Nauhoissa Brando keskustelee syyttäjien kanssa Jacksonin vuoden 1994 oikeudenkäynnissä. Brando kertoo käyneensä keskustelun popin kuninkaana tunnetun Jacksonin kanssa tämän Neverland Ranchilla. ”Olin kysynyt häneltä onko hän neitsyt ja hän tavallaan vain nauroi ja hihitti”, Brando kertoo.

Hänen mukaansa Jacksonista oli epämukavaa käyttää v-sanaa, ja että hän oli liian nolostunut keskustellakseen seksielämästään. Näyttelijälegenda sanoi jatkaneensa muusikon ”grillaamista” syytteistä, jonka jälkeen Jackson oli alkanut itkeä ja myönsi kuinka paljon vihaa isäänsä Joe Jacksonia.

Brandon tulkinta tilanteesta oli selvä: ”Tuollaisen käytöksen takia minusta on aika kohtuullista päätellä, että hänellä saattoi olla jotain tekemistä lasten kanssa. Minun mielikuvani oli se, ettei hän halunnut vastata koska hän oli peloissaan vastata minulle.”

Kuva elokuvasta Viimeinen tango Pariisissa

Lisää luettavaa