Julkkisten seksivideoita ja käsikirjoituksia varastanut hakkeri pidätetty

Julkkisten sähköpostitileille hakkeroinut ja näiltä muun muassa julkaisemattomia televisio- ja elokuvakäsikirjoituksia sekä henkilökohtaisia seksivideoita varastanut bahamalainen hakkeri on pidätetty esiteltyään tekojaan valepukuiselle agentille.

Alonzo Knowles -niminen hakkeri kehuskeli agentille pitävänsä hallussaan kansioita ainakin 130:sta eri julkkiksesta ja viihteen, urheilun sekä median isosta kihosta. Syyttäjät ovat sanoneet Knowlesin hankkineen käsiinsä myös erään näyttelijän passin, kolmen eri ammattiurheilijan sosiaaliturvatunnuksen, yhden muusikon tulevan albumin julkaisemattomia kappaleita sekä radiojuontajan sähköpostitililtä kaapatun seksivideon.

Knowles jäi kiinni esiteltyään julkaisemattomia, näyttelijöille tarkoitettuja käsikirjoituksia tätä jahdanneelle agentille. Knowles sanoi päässeensä julkkisten tileille lähettämällä näille viruksen tai varoituksen siitä, että näiden tileille olisi hakkeroitu. Hakkeri tarjosi agentille myös televisiojuontajana ja kolumnistina toimineen julkkiksen seksivideota.

”Tämä on vain esimerkki kaikesta, mitä voin hankkia”, Knowlesin väitetään sanoneen.

Lähde: The Guardian

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut