Juno-tähti Ellen Page mökkeilee, kun yhteiskunta hajoaa

12.1.2013 22:04

Teiniraskauselokuva Junosta (2007) muistettava Ellen Page on kiinnitetty tulevaan, maailmanlopun jälkeisestä ajasta kertovaan Into the Forest -elokuvaan.

Elokuva perustuu Jean Heglandin samannimiseen, jonkinasteista maailmanloppua kuvaavaan kirjaan.

Megamyllerryksen sijaan Into the Forest keskittyy kahteen henkilöön ja muistuttaneekin 2012:sta (2009) enemmän Viggo Mortensenin intiimimpää Tie-elokuvaa (2009). Tällä kertaa ei tosin reissata. Ainakaan alkutilanteessa.

Into the Forestissa Ellen Page on toinen kahdesta nuoresta siskosta, jotka asuvat kaksin Pohjois-Kalifornian metsässä kymmenien kilometrien päässä lähimmästä kylästä, kun he yhtäkkiä huomaavat sähköjen katkeavan. Maailmalta on kuulunut huhuja sodista ja vallankumouksesta, mutta vasta sähköjen ja polttoaineen loppuminen tuovat yhteiskunnan laskusuhdanteen lähituntumaan. Siskot sinnittelevät talostaan löytyvillä varannoilla, mutta sähköjen paluuta odotellessaan joutuvat myös pohtimaan aikuistumista ja paikkaansa uudessa maailmassa.

Kuulostaa siis vähintäänkin mielenkiintoiselta. Ja hyvin paljon samalta, mitä Tobey Maguiren kiinnittänyt, ydintuhon jälkeiseen aikaan sijoittuva Z for Zachariah.

Kummankaan elokuvan tuotantoaikataulusta ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

Kuva paremmin näyttelijänä tunnetun Drew Barrymoren ohjaamasta Roller Girlistä (2009).

Lähde: Collider

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa