Jurassic World 2 on edeltäjäänsä ”jännittävämpi ja pelottavampi” – enemmän erikoistehosteita luvassa

Mutta miten on käynyt aseistautuneiden superdinojen?

Jurassic Worldin käsikirjoittaja-ohjaaja Colin Trevorrow on vieraillut Jurassic Outpost -podcastissä puhumassa jatko-osan suunnitelmista ja valmistelusta.

Trevorrow’n mukaan J.A. Bayonan (A Monster Calls, Orpokoti) ohjaama Jurassic World 2 tulee viemään asioita pidemmälle usealla eri tavalla.

”Se tulee olemaan jännittävämpi ja pelottavampi. Niin se on suunniteltu ja sillä tavalla tarina etenee. Tiesin haluavan Bayonan ohjaamaan jo kauan ennen kuin kukaan edes kuuli sen olevan mahdollista, joten koko juttu rakentuu hänen taitojensa ympärille”, Trevorrow kertoo.

Trevorrow kertoo, miksi Jurassic World oli niin tietokonetehosteisiin nojaava, ja miten jatko-osa pyrkii käyttämään enemmän erikoistehosteita.

”Animatroniikan puute Jurassic Worldissä johtui Indominus Rexin fyysisyydestä ja siitä, miten se liikkui. Se oli hyvin nopea ja sulavaliikkeinen, juoksi paljon ja liikutteli käsiään, jalkojaan, kaulaansa ja häntäänsä yhtä aikaa. Se ei ollut tallusteleva olento”, Trevorrow sanoo.

”Olemme kirjoittaneet mahdollisuuksia käyttää animatroniikkaa Jurassic World 2:ssa, koska se pitää miettiä jo käsisvaiheessa, ja voin kertoa Bayonalla olevan samat prioriteetit – hän käyttää fyysisiä tehosteita aina, kun mahdollista.”

Aseita heiluttelevia armeijadinosaruruksia on Trevorrow’n mukaan turha kuitenkaan odottaa, vaikka Vincent D’Onofrion esittämä pahis sellaisista edellisessä elokuvassa unelmoikin.

Lähde: The Playlist

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut