Kanssanäyttelijä syyttää Mutta mitä tapahtui joulupukille? -tähti Tim Allenia tylystä käytöksestä

Tv-sarja jatkaa leffojen tarinaa.

7.12.2023 08:01

1990-luvun puolivälissä käynnistynyt koko perheen komediaelokuvien sarja Mutta mitä tapahtui joulupukille? on saamassa lisää jatkoa. Myös Toy Story -äänenä tunnettu Tim Allen on palannut Joulupukin rooliin The Santa Clauses -nimisessä tv-sarjassa jo toista kautta. Sen kulisseissa on kuitenkin väitetysti tapahtunut ikäviä.

Allenin kanssanäyttelijänä sarjassa toiminut Casey Wilson (The Shrink Next Door, History of the World: Part II) suomii tämän käytöstä huonoksi. Elokuvien pikku-Saraa tv-sarjassa aikuisena näyttelevän Wilsonin mukaan Allen on ollut hänen kamalin työtoverinsa koskaan. Hän kertoo Allenin olleen kuvauspaikalla hävyttömän tyly kaikille, kun tähden osuudet oli saatu purkkiin.

– Oltiin lopussa, ja hän karjui: ”Lähden vetämään!” Hän otti pukinnuttunsa, pudotti sen lattialle ja talsi ulos. Ja hänen sijaisensa kiirehdittiin paikalle, ihana tyyppi, paljon mukavampi vastanäyttelijä [kuin Allen]. Ihmisiä ryntäsi nostamaan samettista pukinnuttua ylös. [Allen] on mäntti. Ja tämä oli häneltä parasta [käytöstä]… En paljasta, kuka sanoi niin. […] Tämä henkilö sanoi minulle ohimennen, että näimme Allenin hyvänä päivänään.

Allenin käytös on puhuttanut myös aiemmin. Esim. Pamela Anderson on väittänyt Allenin vilautelleen hänelle Koti kuntoon -sarjan kuvauksissa 1990-luvun alussa.

 

Lähteet:  Deadline, Economic Times

Lisää luettavaa