Kappas! Illan agenttikomedian naistähden rinnat retusoitiin antavammaksi mainosjulisteeseen (kuva)

IMDb-arvosana on 6,3.

15.5.2022 19:00

Tänään esitetään televisiosta komedia Johnny English – Uudestisyntynyt (2011).

Rowan Atkinson palaa rooliinsa epätodennäköisenä agenttina, joka ei tunne pelkoa eikä vaaraa. English on hionut taitojaan vuosia Aasian syrjäisessä kolkassa. Kiinan hallitsijaa vastaan punotun salajuonen paljastuttua MI-7 kutsuu erikoisen huippuvakoojansa takaisin töihin. Uusimman tekniikan avulla agentti ryhtyy pelastamaan maailmaa ja paljastamaan niin KGB:n, CIA:n kuin oman MI-7:n sisällä olevat salaliitot.

Ohjauksesta vastaa Oliver Parker. Näyttelijöinä Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya, Dominic West, Gillian Anderson sekä Richard Schiff.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Filmi kierrättää agenttigenren kliseitä yllättävän raikkaalla huumorilla. Vaikka gagien taso vaihtelee hurjasti, petraa Atkinson hyvin parin vuoden takaiseen Mr. Bean -uusintoon verraten. Sen tapaan elokuva on perheen pienemmille suunnattu, mutta nyt vitsit naurattavat aikuistakin. Virkistävää on nähdä komedia, joka ei kujeile seksillä ja eritteillä.”

Atkinson sairastui elokuvan tuotannon aikana tuntemattomaan tautiin. Kuvaukset piti lopettaa, kunnes hän oli jälleen kunnossa.

Rosamund Pike puolestaan kertoi haastattelussa, että hänen rintojaan oli muokattu elokuvan julisteessa.

– Johnny Englishin julisteeseen rintojani suurennettiin. Julisteessa, tavallaan hahmokuvassa, minulla on hyvin vaikuttava rintakehä, jollaista minulla ei ole, Pike kertoi.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla juliste ja traileri.

Tulevat lähetykset:

Voit lukea Piken tapauksesta lisää täältä: Näyttelijätär Rosamund Pike väittää tissiensä joutuneen retusoinnin kohteeksi – nähtävissä vuoden 2011 elokuvan julisteessa | Episodi.fi

Lisää luettavaa