Kasariklassikon tv-sarja kuvattiin, ensi-iltaa lykättiin kouluammuskelun takia, ja nyt koko sarja heivattiin roskakoriin! Miten näin pääsi käymään?

80-luvun mustan komedian Heathersin uusi televisioversio ei välttämättä näe päivänvaloa ollenkaan, vaikka koko ensimmäinen kausi on kuvattu ja käsitelty.

Kovin usein ei käy tilannetta, jossa jo kuvatun ja täysin jälkikäsitellyn televisiosarjan esitys peruutetaan ennen ensi-iltaa kokonaan. Heathers-sarjalle näin kävi.

1980-luvun samannimiseen mustaan komediaan perustuva sarja kertoo lukiolaistytöstä, joka päättää pudottaa koulua hallitsevat Heatherit pari astetta alemmaksi jalustaltaan.

Paramount Networkin alkuperäissarjan piti alkaa tämän vuoden maaliskuussa, mutta Parklandin traagisen kouluammuskelun takia sarjan ensi-iltaa lykättiin heinäkuulle, koska sarjan aiheena on väkivalta lukiossa. Loppujen lopuksi kanava ilmoitti muutama päivä sitten, että he eivät näytä sarjaa ollenkaan, sillä sen satiirinen näkökulma lukioväkivaltaan ei tuntunut oikealta.

Sarjan tuotantoyhtiö mahdollisesti yrittää myydä sarjan jollekin toiselle kanavalle tai alustalle. Suomessa sarjan piti tulla HBO Nordicin valikoimaan.

Katso trailerista, miltä sarjan piti näyttää!

Lähde: TVLine.

Aiheeseen liittyvät jutut