Kate Winsletin mielestä Titanic ei antanut hänelle tunnetta läpimurrosta – vasta myöhemmin ilmestynyt leffa toi sen

Aika monta elokuvaa tarvittiin.

Elokuvaa Titanic (1997) pidetään yleisesti Kate Winsletin läpimurtona Hollywoodiin. Tähti ei aikoinaan ainakaan tunnetasolla ollut samoilla linjoilla.

– Rehellinen vastaus on, että pelkäsin Hollywoodia. Iso, pelottava paikka, jossa kaikkien täytyi olla laihoja ja olla tietyn näköisiä. Ja tiesin, etten näyttänyt siltä tai tuntenut sopivani sinne, joten minun täytyi ansaita paikkani, jos halusin tuntea kuuluvani sinne, Winslet mietti.

Tähti epäili, että hänen elokuvansa saattoivat olla pelkkiä onnekkaita sattumia. Winsletin täytyikin todistaa itselleen aika monen elokuvan kautta, että hän kuuluu Hollywoodiin.

– Omissa ajatuksissani en ollut ansainnut sitä. Titanic saattoi olla tuuria. Olin tehnyt Taivaalliset olennot, Järki ja tunteet, josta sain Oscar-ehdokkuuden 19-vuotiaana, mutta minulla oli silti tunne, että ”ehkä se oli vain tuuria”. Kun minusta tuli äiti 25-vuotiaana, kaikki nämä jutut häipyivät kokonaan. Kaksi vuotta hänen syntymänsä jälkeen, minua pyydettiin tekemään Tahraton mieli (2004), jonka uskon olleen valtava käännekohta urallani. Ihmiset miettivät yhtäkkiä: ”Ai, hän osaa tehdä tuollaista”, Winslet jatkoi.

Tähdeltä on tulossa tällä hetkellä yksi tv-sarja ja neljä elokuvaa. Odotetuin elokuva on ehkäpä James Cameronin ohjaama ja käsikirjoittama Avatar 2. Tv-sarja Mare of Easttown puolestaan kertoo pienessä kaupungissa Pennsylvaniassa vaikuttavasta etsivästä, joka tutkii murhaa ja yrittää samalla pitää elämänsä kasassa.

Lue myös: Oletko kuullut huijarisyndroomasta? Kehutun Killing Eve -sarjan Jodie Comer kärsii siitä | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut