Katseluvinkki: juhannuksesta on tehty viiden tähden kauhuleffa, ja se on katsottavissa vain yhdessä suoratoistopalvelussa

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 83.

23.6.2023 12:00

Mikäli juhannuksena haluaa katsoa kauhua, täydellinen katseluvalinta on ylistetty Midsommar – loputon yö (Midsommar, 2019). Elokuva on tällä hetkellä suoratoistopalveluista vain Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa.

Ari Asterin ohjaama kauhuelokuva kertoo Danista ja Christianista, amerikkalaisesta pariskunnasta, jonka suhde on hajoamassa. Tragedian kokenut ja sureva Dani lähtee Christianin ja tämän ystävien kanssa ainutkertaiselle matkalle juhlimaan juhannusta syrjäiseen ruotsalaiseen kylään. Huoleton kesälomamatka saa pahaenteisen käänteen, kun paikalliset kyläläiset kutsuvat vieraansa osallistumaan keskikesän juhlaan.

Pääosissa nähdään Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor ja William Jackson Harper.

Midsommarin Rotten Tomatoes -prosentti on 83. Episodin arviossa elokuva sai viisi tähteä.

Midsommar on yliluonnollisen pakahduttava kokemus, joka vaatii aikaa, rauhaa ja sataprosenttista keskittymistä. Elokuva on kauhea, paikoittain todella verinen ja raaka, mutta kontrastina näille pahuuksille, se on myös niin julmetun kaunis”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia