Katso traileri: Zorro-Banderas Picassona!

National Geographic -kanava jatkaa panostamista draamasarjoihin Genius-sarjan toisella tuotantokaudella, jota tähdittää Zorrona parhaiten tunnettu Antonio Banderas.

14.1.2018 10:01

Huhtikuusta 2017 alkaen Genius tutustutti katsojat teoreettisen fyysikon Albert Einsteinin elämään. Mm. Pirates of the Caribbean -elokuvista tunnettu Geoffrey Rush esitti ikääntyvää neroa Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuuksien arvoisesti, ja sarjan toinen tuotantokausi tilattiin jo ennen ensimmäisen kauden ensi-iltaa.

Geniuksen toisella kaudella pääosassa on myös oman alansa mestari Pablo Picasso, taidemaalari, jonka nimeä käytetään nykyään todelliseen taiteeseen rinnastamiseen, joko aidosti tai sarkastisesti. Picassoa näyttelee hahmonsa kaltaisesti espanjalainen Antonio Banderas.

Sarjan teemana on tunnettujen nerojen työelämän ja yksityiselämän tarkastelu sekä näiden yhteneväisyyksien esiin nostaminen. Sekä Einstein että Picasso olivat tunnettuja suhdekiemuroistaan, ja nämä räjähtävät ihmissuhteet muodostavat Genius-sarjan selkärangan.

Geniuksen toinen tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa huhtikuussa 2018, ja se nähtäneen tuoreeltaan myös kanavan kotimaisella versiolla.

Lisää luettavaa