Kauhuelokuvan tähti tulevasta remakesta: ”Älkää nolatko itseänne tekemällä sitä”

Veteraaninäyttelijä Donald Sutherland ei ole turhan innoissaan StudioCanalin suunnitelmista tehdä uusi versio Nicolas Roegin arvostetusta Don’t Look Now -elokuvasta.

80-vuotias Sutherland sanoo Metron haastattelussa, ettei brittiläisen mestarin työtä saisi tuoda takaisin valkokankaille ilman sen ansaitsemaa huolta ja huomiota.

”Älkää nolatko itseänne tekemällä sitä. Älkää nolatko itseänne olemalla mukana siinä. Se on täyttä paskaa”, Sutherland julistaa.

”Se on Nicolas Roegin uskomattoman tarkasti kirjoittama teos. Se kertoo perheestä. Se kertoo kuolemasta: oman lapsen kuolemasta ennen sinua. Se kertoo rakkaudesta.”

”Älkää vaivautuko tekemään sitä uudelleen. Miksi he tekevät sen? Ihmiset haluavat vain tehdä rahaa, yrittävät tehdä rahaa Nicolas Roegin työllä. Se on häpeällistä. Heidän pitäisi hävetä itseään”, Sutherland viimeistelee.

Roegin Don’t Look Now vuodelta 1972 on yksi maailman arvostetuimpia kauhuelokuvia. Sen pääosissa nähdään Sutherland ja Julie Christie, jotka esittävät lapsensa kuoleman jälkeen Venetsiaan muuttavaa pariskuntaa. Sutherlandin esittämä mies alkaa kuitenkin nähdä kuollutta tytärtään Venetsian kaduilla ja pariskuntaa varoitetaan jäämästä Italiaan.

Lähde: Metro

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut