Käytti netin faniteorioita apuna? Rian Johnsonilla oli melkoisen hulluja ideoita Reyn varalle The Last Jedi -elokuvassa

Varmasti valtava työmaa.

29.1.2018 10:50

Rian Johnsonilla oli melkoinen miettiminen siinä, minkälainen elokuva The Last Jedista tulee. Useimpien fanien iloksi hän onnistui – vaikka hän teki vaikeita valintoja. Osaa Star Wars -katsojista Johnsonin näkemys ei tietysti miellyttänyt.

Yksi asia, mikä Johnsonin piti käsitellä, oli Daisy Ridleyn esittämän Reyn identiteetti. Kuka hän on? Ketkä ovat hänen vanhempansa.

– Minä todella listasin kaiken mahdollisen, mitä keksin. Jopa kamalat vaihtoehdot, joista tuumin, ettemme tee näin. Yksi vähemmän hölmöistä oli: ”Onko hän klooni?” Mikä tahansa, mikä on nyt faniteoriaa Redditissä – takaan, että se oli listattuna meillä, Johnson paljasti.

– Hölmöin oli: ”Onko hän robotti?” Okei, olemme nähneet biomekaanisen, realistisen käden Lukella. Mietin, olisiko teknologia voinut kehittyä merkittävästi 30 vuodessa ja sitten aloin nauramaan. Odotan innolla otsikoita: ”Rey oli melkein robotti.”

Johnson päätyi lopulta karuun ja arkiseen ratkaisuun Reyn identiteetissä – ja se vaikutti toimivan yllättäen parhaiten. Johnson sanoi, että se oli kaikista vaikeinta sekä Reyn, että yleisön kuulla. Tämä teki siitä oivan valinnan.

Lähde: Popular Mechanics

Lisää luettavaa