Keanu Reeves paljasti mitä supersankaria on aina halunnut näytellä – roolista teki jo ikonisen toinen megatähti

Todennäköisesti kelpaisi monille supersankarielokuvien faneille.

6.3.2023 15:22

Nykyisin John Wick -elokuvasarjan parissa viihtyvä Keanu Reeves kertoi, ettei ole koskaan katunut mistään roolista kieltäytymistä. Hänellä on kuitenkin yksi rooli, jota hän olisi uransa aikana halunnut näytellä.

Hahmo on supersankarielokuvien fanienkin listalla kärkipäässä suosiossa, ja siitä on jo tehnyt ikonisen toinen Hollywood-tähti. Supersankari on tietenkin Wolverine, rooli joka linkosi Hugh Jackmanin supertähteyteen.

Reeves voisi ehkä vieläkin näytellä roolissa, mutta yllättäen Jackman ei ole vieläkään luopunut siitä, vaikka Loganin piti jäädä viimeiseksi Jackmanin Wolverine-elokuvaksi. Jackman kuitenkin palaa rooliin tulevassa Deadpool 3 -elokuvassa, jonka pääosassa nähdään Ryan Reynolds.

Hugh Jackman elokuvassa The Wolverine (2013).

Deadpool 3 tulee olemaan mielenkiintoinen tapaus Jackmanin paluun vuoksi, mutta on myös jännittävää nähdä minkälainen elokuva tulee olemaan Marvel Studiosin ja Disneyn alaisuudessa. Sekä Deadpool että Wolverine siirtyivät Disneyn ostettua 20th Century Foxin jälleen ”kotiinsa” Marvelille.

Reeves saatetaan nähdä vielä jossain Marvel-elokuvassa, kenties jopa hetken Wolverinena multiversumien ansiosta. Joka tapauksessa, hän on osoittanut aiemmin kiinnostusta liittyä Marvelin supersankariuniversumiin.

Seuraavaksi Reevesiä päästään näkemään jälleen John Wickinä. John Wick: Chapter 4 on tulossa ensi-iltaan 22. maaliskuuta. Alla traileri.

Lue myös: Seksikkäistä rooleista tunnettu Jessica Biel täytti 41 – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa