Keatonin, Kilmerin, Clooneyn ja Balen kumipukufetissin jatkaja valittu

Viimeksi Christian Balen hylkäämän Batmanin lepakkopuvun pukee seuraavaksi ylleen Ben Affleck.

Parhaan elokuvan (Argo) ja alkuperäiskäsikirjoituksen (Good Will Hunting) Oscareilla palkittu Affleck on kiinnitetty Batmanin valkokangaslegendan jatkajaksi. Affleck nähdään Lepakkomiehenä vuonna 2015 ilmestyvässä Man of Steelin jatko-osassa, jossa vastakkain asettuvat DC-sarjakuvakustantamon tunnetuimmat sankarit, Batman ja Superman. Man of Steelissä lentänyt Henry Cavill jatkaa Teräsmiehenä ja Zack Snyder ohjaajana.

Kehuttujen ohjaustöidensä (Argo, The Town) ohella näyttelijä-Affleck muistetaan pehmoisena jokamiehenä ja elokuvista, kuten Pearl Harbor (2001), Daredevil (2003) ja floppilegenda Gigli – rajua rakkautta (2003). Nähtäväksi jää, yrittääkö Affleckin Batman jatkaa Balen kovislinjalla vai onko luvassa pehmoisempi nössöbättis, joka heittelee savupommeja ja kääntää tarvittaessa toisen posken.

Affleck oli aikoinaan kelpo valinta Matt Murdockin rooliin sokeana Daredevilinä, mutta George Clooneyn ajoista hitusen synkempään muuttuneen Batmanin kohdalla kysymyksiä on enemmän kuin varmoja vastauksia.

Suomen valkokankailla Affleck nähtiin viimeksi To the Wonder -draamassa ja seuraavaksi on luvassa Runner Runner -jännäri, joka saa Suomen ensi-iltansa 4. lokakuuta.

Kuva Argosta.

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut