Kehutun scifi-toimintaelokuvan tekijältä vihdoin uusi elokuva? Perustuu scifi-klassikkoon

Erinomaisen debyyttiohjauksensa jälkeen, on Attack the Block -elokuvan ohjannut Joe Cornish yrittänyt saada seuraava elokuvaansa tuotantoon.

Attack the Block -elokuvalla ihmisten tietoisuuteen paukauttanut – ja sen mukana Star Wars -tähti John Boyegan maailmalle tuonut – Joe Cornish ei ole turhia kiirehtinyt valitessaan seuraavaa elokuvaansa.

Onnistuneen genredebyyttinsä jälkeen on Cornishille tarjottu muun muassa Live Free or Die Hardin tekemistä, mutta ohjaaja on halunnut pitää kiinni omista projekteistaan. Tämä on kuitenkin johtanut siihen, ettei Cornishilta ole nähty omaa ohjaustyötä sitten tämän onnistuneen debyytin. Tähän saattaa kuitenkin vihdoin tulla muutos.

Jo muutaman vuoden ajan Cornish on ollut kiinnitettynä Neal Stephensonin Snow Crash -romaaniin perustuvan elokuvan ohjaajaksi, ja nyt tuottaja Frank Marshall vihjaa projektin ottaneen askeleen eteenpäin.

”Joe Cornish kehittää sitä kanssamme ja toivomme voivamme aloittaa ensi vuonna. Olen innoissani siitä”, Marshall sanoo.

Lähitulevaisuuteen sijoittava Snow Crash on kunnianhimoinen scifi-tarina, joka käsittelee virtuaalitodellisuutta, pimeää verkkoa ja maailmanlaajuisia salaliittoja. Cornish on omaa ohjauskeikkaansa odotelessaan käsikirjoittanut elokuvat Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus sekä Ant-Man.

Lähde: Collider

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut