Kevin Costner ei päässyt Suomen valkokankaille – katso Ghostbusters-ohjaajan viimeinen elokuva nyt ilmaiseksi

IMDb-arvosana on 6,8.

23.5.2024 17:30

Kevin Costner on Sonny Weaver Jr., Cleveland Brownsin toimitusjohtaja, joka joutuu paineen alle vain 13 tuntia ennen NFL Draftia. Hänellä on ensimmäinen varausvuoro, ja joukkueen omistaja vaatii erittäin näyttävää siirtoa. Vaakalaudalla ovat sekä Sonnyn ura että henkilökohtainen elämä.

Draft Day (2014) jäi ohjaaja Ivan Reitmanin (1946 – 2022) viimeiseksi elokuvaksi. Se sai hieman ristiriitaisen vastaanoton (Rotten Tomatoes -prosentti on 60) ja pysytteli pääasiassa Yhdysvaltojen valkokankailla. Aiheen epäiltiin olevan liian vieras esimerkiksi täkäläisiin elokuvateattereihin, mikä vaikutti luonnollisesti sen levitykseen. Menestys ei tosin ollut kummoinen edes USA:ssa.

Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat Jennifer Garner, Chadwick Boseman, Frank Langella, Denis Leary ja Ellen Burstyn.

Tätä elokuvaa ei kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista näe, mutta nyt voit katsoa sen ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomitekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0.

Katso Draft Day täältä. Elokuvan ikäraja on K-7 ja pituutta sille kertyi mainoksineen Episodin katselussa 123 minuuttia; mainoksien määrä voi kuitenkin vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa