Kevin Spacey julkaisi anteeksipyynnön 14-vuotiaan lähentelystä – teki paljastuksen seksuaalisuudestaan

Tähti pahoitteli.

Kerroimme aiemmin tänään Anthony Rappin väitteistä, joiden mukaan Kevin Spacey olisi lähennellyt häntä, kun Rapp oli vasta 14-vuotias. Voit lukea aiheesta lisää täällä: Episodi.

Kevin Spacey kommentoi nyt asiaa ja julkaisi samalla anteeksipyynnön. Hän myös myönsi olevansa homoseksuaali.

– Kunnioitan ja ihailen paljon Anthony Rappia näyttelijänä. Olen enemmän kuin kauhistunut kuullessani hänen tarinansa. Minä en rehellisesti sanottuna muista tätä yli 30 vuotta vanhaa tapausta. Mutta jos käyttäydyin, kuinka hän kuvailee, olen velkaa hänelle mitä vilpittömimmän anteeksipyyntöni epäsoveliaasta humalaisesta käytöksestäni. Olen pahoillani niistä tunteista, joita hän kuvailee kantaneensa mukanaan kaikki nämä vuodet, Spacey kirjoitti Twitterissä.

– Tämä tarina on rohkaissut minua käsittelemään myös muita asioita elämässäni. Tiedän, että minusta liikkuu tarinoita. Jotkin niistä kumpuavat siitä, että olen niin suojeleva yksityisyyttäni kohtaan. Kuten läheiseni tietävät, elämässäni on ollut suhteita sekä miesten että naisten kanssa. Olen rakastanut miehiä läpi elämäni ja valitsen nyt elää homoseksuaalisena miehenä. Haluan käsitellä tämän asian rehellisesti ja avoimesti ja aloittaa oman käytökseni tarkastelemisen, Spacey vielä jatkoi.

Rapp sanoi tulleensa asian kanssa julkisuuteen Harvey Weinstein -kohun innoittamana sekä siksi, että halusi valottaa Hollywoodissa tapahtuvaa käytöstä, joka on saanut jatkua ihmisten hiljaisuuden vuoksi.

 

Lähde: The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut