Kevin Spacey julkaisi vakavan jouluvideon – ”Minun on ollut mahdollista olla läsnä omien vaikeuksieni vuoksi”

Kevin Spaceyn YouTube

Spacey vetoaa mielenterveysongelmista kärsivien puolesta.

Näyttelijä Kevin Spacey on julkaissut uuden jouluvideon 1-800 XMAS YouTube-kanavallaan. Katso video alta.

”Moni on ollut yhteydessä minuun kuluvan vuoden aikana ja kertonut omista kamppailuistaan. Ja minun on ollut mahdollista olla läsnä vain omien vaikeuksieni vuoksi”, Spacey sanoo videolla. ”Vaikka on ollut etuoikeus tarjota tukea, minun on myönnettävä, että se on ollut omien kykyjeni ulkopuolella.”

Spacey kertoo, että monelle vaikeudet ovat olleet niin ylitsepääsemättömiä, että he ovat tehneet itsemurhan. ”Minulle se on tarpeeksi siihen, että otan tänä vuonna eri lähestymistavan”, Spacey sanoo viitaten vuosittaisiin jouluvideoihinsa, joissa on kanavoinut rooliaan House of Cards -sarjasta.

”Haluan sanoa kaikille, jotka harkitsevat itsemurha, että älkää, älkää tehkö sitä”, Spacey vetoaa. ”Jos seisot paikassa, jossa et voi enää seistä, jos kärsit ja tarvitset apua, tai tunnet syyllisyyttä tai häpeää, jos kamppailet identiteettiongelmien kanssa, jos selkäsi on seinää vasten… Tai jos sinusta tuntuu, että sinulle ei ole tietä, mikä tahansa tilanteesi onkaan. Lupaan, että tie löytyy aina.”

Spacey lupaa, että aina on ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan, ja ettei kukaan ole yksin. ”Kaikki muuttuu paremmaksi”, Spacey sanoo, jonka jälkeen videon loppuun tulee auttava puhelinnumero itsemurhaa harkitseville, sekä päihderiippuvaisille.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut