Kieran Culkin puhuu Successionista – Yhteen näyttelijään pitää varmasti yhteyttä, meni tolaltaan kun tajusi kuvaavansa viimeistä kohtausta kollegansa kanssa

Succession oli monelle tärkeä kokemus.

29.3.2023 23:30

AV Club uutisoi näyttelijä Kieran Culkinin kokemuksista Succession-sarjan parissa. Roman Royn näyttelijä sanoo, että Gerriä näyttelevän J. Smith-Cameronin kanssa hän luultavasti pysyy ainakin kontaktissa.

”En pysty pitämään kunnollista suhdetta kenenkään kanssa logistiikan vuoksi. Se on suuri, suuri menetys”, hän sanoo ja viittaa siihen, että näyttelijät asuvat kaikki eri puolilla maailmaa.

Smith-Cameron on paljastanut toisessa haastattelussa, että hän ja Culkin flirttailivat kuvauksissa. ”Se ei ollut koskaan oikeaa flirttailua. Se oli kuvauspaikkaihastusta”, Smith-Cameron sanoo.

Shiv Royta näytellyt Sarah Snook sen sijaan muisteli, kuinka horjutti näyttelijän mieltä kuvauksissa. ”Hei Kieran, rakastat tätä. Kun sarja päättyy, emme koskaan työskentele enää yhdessä”, hän oli sanonut veljensä näyttelijälle. Heille oli syntynyt sarjan aikana sisarellinen suhde.

”Miksi v*tussa sanoit noin? V*ttu, nyt haluan itkeä”, Culkin oli sanonut ja mennyt tolaltaan, Snook sanoo.

Lisää luettavaa