Klassikkokomedioista tuttu suosikkinäyttelijä katosi Hollywoodista – mitä tapahtui?

Klassikkokomedioista Kulti, kutistin kakarat, Avaruusboltsit ja Ghostbusters 1 & 2 tuttu Rick Moranis katosi 90-luvun lopussa Hollywoodista. Mitä tapahtui suosikkinäyttelijälle?

Moraniksen katoamiselle elokuvista on hyvin inhimillinen syy. Vuonna 1997 hänen vaimonsa kuoli rintasyöpään, joten Moranis päätti keskittyä heidän kahden lapsensa kasvattamiseen.

– Menin tauolle, joka muuttui pitemmäksi tauoksi, totesi Moranis Hollywoodin jättämisestä.

Moranis kaipaa näyttelemistä, mutta hän ei ikinä katunut päätöstään jättää elokuvabisnes.

– Työskentelin hyvin kiinnostavien ja mahtavien ihmisten kanssa. Menin siitä kotona olemiseen kahden pikkulapsen kanssa, joka on hyvin erilainen elämäntyyli. Mutta se oli tärkeää minulle. Minulla ei ole katumuksia. Elämäni on mahtavaa, kertoi Moranis.

Vaikka Moranista ei ole elokuvissa vuosiin nähty, hän ei silti ole lopettanut näyttelemistä kokonaan. Moranis on ääninäytellyt Disneyn Karhuveljeni Koda -elokuvissa ja radiomainoksissa.

Moraniksen lapset alkavat olla jo aikuisia, joten hän on miettinyt tekevänsä kunnollisen paluun elokuviin jossain vaiheessa.

– Saan silloin tällöin kyselyjä elokuvien tai tv:n rooleista, kun sellainen minua kiinnostava tulee vastaan, todennäköisesti teen sen, summasi Moranis.

Kuva: Ghostbusters II

Lähde: Looper

Aiheeseen liittyvät jutut