Klassikkosarjasta tehdään elokuva – Ridley Scott neuvottelee ohjaamisesta

10.1.2016 12:45

Klassikkosarjasta The Prisoner (esitetty Suomessa nimellä Saarroksissa) aiotaan tehdä elokuva. Ridley Scott (Yksin Marsissa, Gladiaattori) neuvottelee elokuvaversion ohjaajan pestistä.

Käsikirjoituksen The Prisoner -elokuvaa varten on kirjoittanut William Monahan, joka on työskennellyt Ridley Scottin kanssa aiemminkin. Monahan kirjoitti käsikirjoitukset Scottin ohjaamiin elokuviin Kingdom of Heaven – Taivas maan päällä ja Valheiden verkko.

Vuosina 1967-1968 esitetty The Prisoner kertoi Patrick McGoohanin esittämästä salaisesta agentista, joka irtisanoutuu työpaikastaan. Tämän jälkeen hänet kidnapataan mysteeriselle saarelle, jossa häneltä yritetään selvittää, miksi hän irtisanoutui.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun The Prisonerista on yritetty tehdä elokuvaa. Vuonna 2006 Christopher Nolan työskenteli elokuvaversion parissa, mutta projekti ei edennyt kehittelyvaiheesta.

The Prisonerista tehtiin myös vuonna 2009 uusi versio minisarjana, jonka pääosissa nähtiin Jim Caviezel ja Ian McKellen.

Ridley Scottin seuraava elokuva tulee olemaan Alien: Covenant, joka saa ensi-iltansa lokakuussa 2017.

Kuva: The Prisoner

Lähde: Coming Soon

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa