”Koe pahuuden alku”: Tältä näyttää uusi liveaction Resident Evil -elokuva – virallinen traileri julki

Kauhupelisarjan faneilla on ollut todellakin juhlavuosi.

Resident Evil -franchise on 25-vuotisen taipaleensa aikana ehtinyt tuoda kauhugenren ystävien katseltavaksi ja pelattavaksi lukuisia erilaisia tuotoksia. Tänä juhlavuonna julkaisussa on ollut jo Resident Evil: Village -videopeli sekä Resident Evil: Infinite Darkness -animaatiosarja. Nyt uusimpana lisänä kuvioihin on saapumassa Resident Evil: Welcome to Raccoon City -liveaction elokuva, josta julkaistiin eilen ensimmäinen virallinen traileri sekä uusi juliste.

Kyseessä on aivan uusi reboot-elokuva, joka ei ole jatkoa Milla Jovovichin tähdittämälle aiemmalle elokuvasaagalle. Welcome to Raccoon City vie katsojansa nimensä mukaan kovaonnisen synkeään Raccoon Cityyn, zombievitsauksen alkusijaan, hakien inspiraationsa pelisarjan kahdesta ensimmäisestä osasta. Vasta julkaistun trailerin perusteella elokuva vaikuttaa vanginneen pelisarjan kolkon ilmapiirin hyvin ja tuovan esiin lääkefirma Umbrella Corporationin, zombieviruksen kehittelijän, historiaa aiempaa elokuvasarjaa syvällisemmin.

Mukana elokuvan hahmokaartissa nähdään mm. tutut Claire ja Chris Redfield (Kaya Scodelario ja Robbie Amell), Leon S. Kennedy (Avan Jogia), Albert Wesker (Tom Hopper) sekä Ada Wong (Lily Gao). Sen ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Johannes Roberts.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City saapuu elokuvateattereihin Yhdysvalloissa 24. marraskuuta. Suomen ensi-ilta on näillä näkymin 3. joulukuuta.

Alla virallinen traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut