Kollega paljastaa, millainen Chadwick Boseman oli viimeisen elokuvansa kuvauksissa: ”Koska hän oli niin sairas…”

Näyttelijä kuoli vuonna 2020.

29.6.2024 14:01

Hollywood Reporter uutisoi näyttelijä Colman Domingon haastattelusta. Hän kertoi, millaista oli työskennellä yhdessä Chadwick Bosemanin kanssa tämän viimeisessä elokuvassa, Ma Rainey’s Black Bottom.

Boseman kuoli vuonna 2020 paksusuolen syöpään, jota oli sairastanut neljä vuotta. Hän sai roolistaan postuumisti Oscar-ehdokkuuden.

”Chad tuli töihin energialla ja intohimolla. Koska hän oli niin sairas, hän teki töitä kuin tornado. Hänellä oli niin hauskaa ja niin paljon intohimoa työtä kohtaan. Hän saattoi sanoa, että ’hei Colman, olen valmis tanssimaan kanssasi tänään’. Olimme juuri alkaneet harjoitella repliikkejä yhdessä. Yritimme päihittää toisemme opetellessamme instrumenttien soittoa. En rehellisesti sanottuna tiennyt hänen olevan sairas”, Domingo kertoo.

”Minusta hän oli aina enemmän kuin pelkkä näyttelijä, mikä johtui tavasta, jolla hän puhui. Hän oli hyvin henkinen. Tapa, jolla hän puhui toisten huolenpidosta tai normien haastamisesta, tavoista tai työstään. Minusta hän oli enemmän aktivisti, opettaja. Uskon, että hän jatkaisi sitä, jos eläisi”, näyttelijä pohtii.

”Tiedän, että hän tuottaisi enemmän ja pitäisi huolen, että työtä on tarjolla.”

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia