Hullussa Nicolas Cagen tähdittämässä Lovecraft-kauhuleffassa viitataan suomalaisiin kulttibändeihin!

Leffasta löytyi melkoinen yllätys näin suomalaisesta kantista katseltuna.

31.1.2020 18:35

Richard Stanleyn ohjaama, Nicolas Cagen tähdittämä ja Elijah Woodin tuottama H.P. Lovecraftin suosikkitarinaan perustuva Color Out of Space saa ensi-iltansa 14. helmikuuta.

Näimme elokuvan lehdistönäytöksessä, ja on pakko todeta, että painajaismainen trippi on todellakin odottamisen arvoinen. Arvio on linjoilla ensi viikolla.

Okkultismin ja noituuden kanssa flirttailevassa elokuvassa on esillä myös suomalaista osaamista. Elokuvassa noituutta harrastavan goottityttären (Madeleine Arthur) huoneen seinällä nähdään esoteerista deathrockia soittavan Babylon Whoresin (joka hajosi vuonna 2004) ja rituaaliambienttia soittavan Arktau Eos -bändin julisteet. Onpa tytöllä myös jälkimmäisen yhtyeen paita päällä.

Lopputeksteissä kiitetään myös bändeissä vaikuttavaa Antti Litmasta.

Episodi otti yhteyttä Litmaseen ja kyseli miehen suhdetta ohjaaja Stanleyhin. Litmanen kertoi jakavansa tiettyjä esoteerisia kiinnostuksen kohteita Stanleyn kanssa ja on myös tavannut ohjaajan esoteeris-mytologisissa merkeissä Pyreneillä, Ranskassa, Arktau Eos -kollegansa Antti Haapapuron kanssa. Kontakti syntyi yhteisen ystävän, radiopersoona ja kirjailija Perttu Häkkisen poismenon jälkimainingeissa.

Alla kuva tapaamisesta.

Antti Litmanen, Antti Haapapuro, Richard Stanley

Tsekkaa Color Out of Spacen traileri ja upea juliste alta.

Lisää luettavaa