Koomikkolegenda Rick Moranisin paluuta suunniteltiin hillittömän sarjan puitteissa

Kaapelikanavayhtiö jätti idean kuitenkin pöydälle.

18.9.2020 08:31

Hiljattain takaisin kameran eteen hauskassa mainoksessa palannut Rick Moranis on ollut monen kaipaama kasvo. Mm. Haamujengi- ja Kulti, kutistin kakarat -elokuvista tuttu koomikkolegenda siirtyi 1990-luvulla parrasvaloista sivummalle, jäätyään leskeksi ja keskittyäkseen lapsiinsa. Moranis on tehnyt 2000-luvulla sekä musiikkia että äänirooleja, mutta yhdestä show’sta suunniteltiin hänelle isompaa paluuta.

Kyseessä on sarja nimeltä The Gatekeeper. Moranis olisi ääninäytellyt sarjassa itseään, mutta hauskalla twistillä: sarjan päähenkilö, onnekkaan sattuman kautta Moranisin kohtaava teini, olisi katsojan ohella saanut tietää tämän hillittömästä kaksoiselämästä. Moranis olisi toiminut sarjassa Helvetin portinvartijana, jonka arjessa ei mikään olisi ollut kovin tavallista. Sarjan muihin hahmoihin olisi lukeutunut mm. jättiläismäinen rukoilijasirkka ja hovimestari Morantis.

Harmi kyllä The Gatekeeperin synopsis ei saanut muuten persoonallisista animaatiosarjoista tunnetun Adult Swim -kanavan väkeä tarttumaan ideaan. Ajatuksen isät, Austin ja Colton Stock, tarjosivat sarjaa Adult Swimille ideakilpailun kautta, ja voittivat kisan, mutta kanava jätti The Gatekeeperin kuitenkin toteuttamatta. Sarjan kohdeyleisö arvelutti sitä liikaa.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa