Kotimainen dokumenttielokuva kertoo Euroopan ainoasta transsukupuolisesta painijasta

22.10.2015 16:30

Night Visions -festivaalia vietetään Helsingissä 4.-8.11.2015. Festivaalilla maailmanensi-iltansa saava Spandex Sapiens on Oskari Pastilan (Täynnä tarmoa, Knucklebonehead) dokumenttielokuva show-painija Michael ”StarBuck” Majalahdesta. Elokuva esitetään torstaina 5.11.2015 klo 17.45 elokuvateatteri Maximissa.

Amerikassa show-paini on miljardibisnes, ja Suomessa laji kiteytyy ennen muuta yhteen voimahahmoon, StarBuckiin. Elokuvan keskiössä on alfauroksen mittelö Euroopan ainoan transsukupuolisen painijan Jessica Loven kanssa. Kamppailun rinnalla omapäinen ja helluntailaissaarnaajan kasvattama Majalahti joutuu punnitsemaan vihaa ja anteeksiantoa värikkäässä rakkauselämässään.

Dokumenttielokuvan alkutekstijakso on Majalahden kuvittama, samoin kuin tämänkertaisen Night Visions -festivaalin ohjelmakirjan kansi ja juliste.

Kulttuuriareena Gloriassa  järjestettävän yleisölle avoimen afterparty-tapahtuman kohokohtiin lukeutuu Jessica Loven ja StarBuckin kohtaaminen painikehässä. Tapahtuma järjestetään heti elokuvanäytöksen jälkeen.

Lisätietoa: Festivaalin kotisivu

Lisää luettavaa