Kotimaista kauhuelokuvaa markkinoidaan Yhdysvalloissa uudenlaisella tavalla – Kurkista Pahanhautojan kulisseihin

Suomalaista osaamista!

22.4.2022 19:06

Kotimainen kauhuelokuva Pahanhautoja on herättänyt huomiota maailmalla.

Hanna Bergholmin ohjaama ja Ilja Rautsin käsikirjoittama elokuva sai ensi-iltansa maineikkaalla Sundancen elokuvafestivaalilla Yhdysvalloissa, minkä jälkeen se on saanut useissa merkittävissä julkaisuissa kiittäviä arvioita.

Nyt Pahanhautoja on lähdössä teatterikierrokselle Yhdysvalloissa, ja sitä varten on rakennettu huolellista markkinointikampanjaa. Elokuvan tuotantoyhtiö on toteuttanut virtuaalisen making of -kuvagallerian, jota kautta pääsee kurkistamaan elokuvan kulisseihin.

– Festivaalimenestys Sundancen elokuvajuhlilla sai Yhdysvaltojen elokuvalevittäjämme vakuttuneeksi siitä, että Pahanhautoja kannattaa laittaa kunnon teatterikierrokselle ennen VOD-julkaisua, kun aiemmin teatteri- ja streamausjakelu oli tarkoitus aloittaa Jenkeissä samana päivänä, kertoo elokuvan tuottaja Mika Ritalahti.

Pahanhautojan Yhdysvaltain ensi-ilta on 29. huhtikuuta.

Episodi julkaisee making of -gallerian yksinoikeudella.

– On hienoa, että voimme julkaista ensimmäisen suomalaisen elokuvan virtuaaligallerian juuri Episodissa, joka on vuodesta toiseen palvellut kotimaan genreystäviä erittäin ansiokkaasti, Ritalahti kiittelee.

Pääset kurkistamaan elokuvan kulisseihin tästä linkistä tai alla näkyvällä tyylikkäällä QR-koodilla.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia