Kova huhu: Disney olisi aikeissa ostaa Spider-Manin oikeudet Sonylta

Onko sieltä tulossa uusi fuusio?

26.8.2021 22:33

Disney ja Sony ovat vääntäneet Spider-Manin elokuvaoikeuksista jo vuosikaudet. Yhdessä vaiheessa näytti jo siltä, että Tom Hollandin näyttelemän Peter Parkerin ura MCU:ssa loppuisi kuin kanan lento, kun kaksi elokuvastudioita väänsi hahmoa eri suuntiin.

Nyt huhuillaan, että Disney olisi iskemässä melko mittavan vuoren dollareita Sonyn eteen, jotta Marvel Studios saisi käyttöönsä Spider-Manin ja kaikki siihen liittyvät hahmot.

Pitää kuitenkin muistaa, että tämä samainen huhu on levinnyt jo aiemminkin erilaisessa muodossa, joten ei hutkita ennen kuin tällaiset asiat varmistetaan.

Sony ei ole varmastikaan valmis luopumaan studion oikeastaan ainoasta kultamunia munivasta kanastaan. Sony on myös rakentamassa omaa Marvel-universumiaan, Sony’s Spider-Man Universea Venomin ympärille. Seuraavat elokuvat ovat Morbius ja Kraven the Hunter.

Sony tekee parhaillaan myös upealle Spider-Man: kohti Hämähäkkiverseä -animaatiolle jatkoa.

Huhun mukaan Disney olisikin aikeissa ostaa koko Sonyn elokuvatuotanto, ei pelkästään Marvel-hahmot. Tämä voisi tietenkin olla mahdollista näin kauhean korona-ajan jälkeen, kun Sony ei ole pystynyt julkaisemaan elokuviaan. Sonylla ei ole edes omaa suoratoistopalvelua, joten studion ainoa keino on joko hyllyttää elokuvat tai myydä ne melko alhaiseen hintaan muihin suoratoistopalveluihin. Tappiota sieltä on kuitenkin tullut todella paljon.

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa