Kuka ohjaa Die Hard 5:n?

2.8.2011 08:32

Seuraavan Die Hard -elokuvan tuotanto on jo käynnissä, mutta ohjaaja ei vielä ole selvillä. Alun perin ohjaajaksi valittu melko tuntematon Noam Murro (Smart People) jätti projektin kesken saatuaan toisen pestin 300-elokuvan esiosan Battle of Artemisia ohjaajana.

Nyt listalla on neljä uutta nimeä: Joe Cornish, Nicolas Winding Refn, Justin Lin ja John Moore. Niistä yllättävin on brittiläinen Cornish. Hän on ohjannut vasta yhden pitkän elokuvan, tieteiskomedian Attack the Block, joka tuli vastikään Yhdysvalloissa teattereihin.

Tanskalainen Refn tunnetaan muun muassa elokuvista Pusher ja Valhalla Rising. Moore taas on ohjannut muun muassa Ennustus-uudelleenfilmatisionnin ja Max Paynen. Fast & Furious -elokuvia ohjannut Lin on epätodennäköinen valinta, sillä hänen odotetaan tekevän ainakin vielä yhden Hurjapäät-leffan. Myös Refnillä on kehitteillä toinenkin elokuvaprojekti, Thaimaassa kuvattava Only God Forgives.

Kaikkien Die Hard -elokuvien pääosassa nähty Bruce Willis palaa kuitenkin ruotuun. Hänen esittämänsä John McClane matkustaa viitososassa Venäjälle.

Lähde: Total Film

Lisää luettavaa