Kummeli-fanit saavat yllätyksen – Kontio & Parmas -leffa tulossa

Elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva nähdään teattereissa syksyllä 2021.

Tiedotteen mukaan elokuvassa nähdään kaikki sarjan rakastetut hahmot ja ”sarjalle tyypillinen Kummeli-henki on vahvasti läsnä”.

Kontio & Parmas -elokuvan alussa legendaarinen vanhempi konstaapeli Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on viimein ripustanut virkamerkkinsä naulaan ja viettää lepposia eläkepäivä mökillään. Rauha rikkoutuu kuitenkin äkisti, kun vanha taistelupari Auni Parmas (Elsa Saisio) tuo järkyttäviä uutisia Valkeakoskea uhkaavasta suuresta tuhosta.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä. Elokuvan on käsikirjoittanut Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen.

Rooleissa nähdään muun muassa Heikki Silvennoinen, Elsa Saisio, Heikki Vihinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela, Mari Perankoski, Ylermi Rajamaa, Linda Wiklund, Ilkka Heiskanen, Kaisa Hela, Arja Koriseva ja Ernest Lawson.

”Viimeisimmästä Kummeli-leffasta on vierähtänyt tovi ja on mahtavaa saada Suomen hauskin ryhmä isolle kankaalle. Leffaan voivat löytää niin Kummeli-fanit kuin Kontio & Parmas -sarjan katsojat ja leffa toimii myös heille, jotka eivät ole sarjaa seuranneet. Kun ohjaajaksi saatiin vielä Aleksi Mäkelä, on hitin ainekset kasassa”, kertoo Nelonen Median kotimaisen elokuvan päällikkö Antti Luusuaniemi.

Keväällä 2019 Nelonen Media kertoi käynnistävänsä elokuvien levityksen osana Nelonen Median televisiotoimintaa. Satsaamalla elokuvalevitykseen Nelonen Media tuo jatkossa suosituimmat kotimaiset elokuvat esitettäväksi television ja Ruudun lisäksi myös elokuvateattereihin.

Nelonen Median elokuvista tänä vuonna valkokankaille saapuvat Syke-elokuva sekä koko perheen elokuva Pertsa ja Kilu. Alkuvuodesta 2021 tulee ensi-iltaan Vinski ja näkymättömyyspulveri. Kummeli esittää: Kontio & Parmas –elokuva nähdään teattereissa syksyllä 2021.