Seitsemäs kerta toden sanoo? Marvelin vampyyrileffa Morbius siirtää jälleen ensi-iltaansa

Ja odotus jatkuu.

4.1.2022 11:00

Sonyn ja Marvelin yhteistyöprojekti Morbius on taas kovan onnen kynsissä. Sen julkaisua joudutaan uusimpien tietojen mukaan odottelemaan vieläkin tovi. Leffan ensi-ilta oli sovittuna 28. tammikuuta, mutta jylläävän pandemiatilanteen vuoksi vampyyritoiminnan julkaisua on nyt päätetty jälleen viivästyttää keväämmälle 1. huhtikuuta asti.

Alun perin Jared Leton esittämän verenhimoisen Morbiuksen piti päästä valkokankaille jo 10. heinäkuuta 2020. Tästä se siirtyi ajankohtaan 31. heinäkuuta 2020, 19. maaliskuuta 2021, 8. lokakuuta 2021, 21. tammikuuta 2022 ja 28. tammikuuta 2022. Maanantaisen tiedotteen mukaan virallinen julkaisupäivä on kuitenkin nyt tämän vuoden aprillipäivä.

Morbius kertoo Leton esittämästä antisankari Michael Morbiuksesta, joka päätyy kosketuksiin sisäisen synkkyytensä kanssa yritettyään parantaa harvinaisen verisairautensa. Elokuvan on ohjannut Daniel Espinosa ja sen muissa päärooleissa nähdään Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal ja Tyrese Gibson. Se on osa Sonyn Spider-Man universumia (SSU) yhdessä Venom-elokuvien kanssa.

Alla elokuvan traileri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa