Kuuntele: Bruce Springsteen teki laulun Harry Potteriin, mutta sitä ei hyväksytty – Laulu sai uuden elämän syksyllä julkaistavassa leffassa!

Kaunis laulu.

Rocklegenda Bruce Springsteenin lapset rakastivat Harry Potter -kirjoja. Kun Springsteen sai vihiä tulevista elokuvafilmatisoinneista, hän päätti tehdä Harry Potter ja viisasten kiveen laulun, jota tarjosi elokuvan tuottajille.

I’ll Stand By You on saanut inspiraationsa Pottereista ja kolmen keskeisen hahmon lujasta ystävyydestä. Sprinsteenin laulua ei kuitenkaan hyväksytty elokuvaan. Syyksi on kerrottu se, että Potter-elokuvat tahdottiin tehdä täysin brittituotantona, ilman yhdysvaltalaisia näyttelijöitä tai muita.

Laulu on levännyt 20 vuotta Springsteenin arkistoissa, mutta nyt kappale sai uuden elämän Parempi kuin Beckham -ohjaajan Gurinder Chadhan syksyllä ensi-iltansa saavassa Blinded by the Light -elokuvassa, joka kertoo Springsteeniä fanittavasta nuoresta miehestä. Elokuvan soundtrack on täysin Pomona tunnetun Springsteenin lauluista koostuva. Kuuntele I’ll Stand By You alta.

Aiheeseen liittyvät jutut